0768 166 446 info@sknet.ro

Adresa

Lupeni 117B
Focsani, VN 620150

Telefon

0768 166 446

Contacteaza-ne

Firma Web Design

Clientul are nevoie nu doar de un site bine realizat tehnic, ci de o interfata atractiva si user-friendly, care sa ofere o experienta placuta utilizatorilor, de optmiziare on site si off site, de aplicatii si functionalitati care sa automatizeze procesul de gestiune a clientilor si a vanzarii.

Creare Magazin Online

Vindeti produsele online, prin doar cateva click-uri! Este foarte simplu sa folosesti un magazin online, iar target-ul nostru principal este de a simplica procesul de cumparare prin folosirea unei platforme extrem de performante si usor de administrat. 

Marketing Online

Sk Net ofera o paltforma intergrata pentru servicii complete de ReBranding, Identitate vizuala si Marketing Online disponibil direct de la dezvoltatorul tau web.

Promovare Site Web

Dincolo de companiile CPC, de comunicate de presa, back link-uri si alte strategii de optimizare pentru motoarele de cautare, avem experienta si cunostintele necesare pentru a-ti face site-ul sa se dezvolte prin asocierea unui blog, interfatare cu retelele sociale.

Optimizare SEO

SEO inseamna “optimizare site web” pentru motoarele de cautare si are ca target principal cresterea calitatii informatiei dintr-un site web si indexarea acestuia.

Evenimente si Noutati

 Echipa Sk Net functioneaza pe mai multe departamente: creatie / design, programare web, optimizare SEO, promovare web si marketing online, deci trebuie sa ai in vedere ca procesul de creare a unui site web este unul complex. 

Portofoliu

Cu Sk Net ai alaturi de tine o echipa de profesionisti specializati in procesul de creare site web, servicii web design, promovare si marketing online.

Open chat
Buna!
Suntem aici pentru tine de
Luni pana Vineri orele 9:00 - 17:00