0768 166 446 info@sknet.ro

Web Design

Suntem o firma web 100% romaneasca, care aduna specialisti in programare web, design grafic, SEO si marketing online intr-un proiect ce a reusit sa ofere sutelor de companii cu care care am lucrat o prezenta online de succes, in mediul online international.

About

Agentia Web Design & Development – Sk Net

Ca firma web design, am reusit sa intelegem cel mai bine nevoile clientilor nostri ascultandu-i si integrand solutii care sa acopere toate necesitatile acestora. Atunci cand vorbim despre servicii web deign profesionale, nu este suficient sa fii bun in programare sau grafica web. Clientul are nevoie nu doar de un site web bine realizat tehnic, ci de o interfata atractiva si user-friendly, care sa ofere o experienta placuta utilizatorilor, de optimizare on site si off site, de aplicatii si functionalitati care sa automatizeze procesul de gestiune a clientilor si a vanzarii. 

Totodata, o firma de web design serioasa vine si cu solutii de promovare web eficiente, metode de pozitionare in top Google rezultate si materializare a traficului site-ului respectiv, in vanzari tot mai mari. Toate acestea vin la preturi care sa renteze pentru toti clientii nostri.

Din 2012, am pornit impreuna cu voi intr-o aventura online.

Ne pliem perfect la cerintele clientilor.

Evaluam o data cu acestia... Si le dezvoltam pe termen lung.

Venim cu solutii web eficiente, metode de promovare in Google.

Sk Net garanteaza functionalitatea 100% a oricarui proiect web pe care il derulezi cu noi. Promitem sa asiguram promptitudine si garantie tuturor proiectelor noastre.

How

Preventing Data Loss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

TESTIMONIALS

What People Are Saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
Theresa Reeves

Extra Space

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
Ada Leonard

Monarch Inc

Suntem aici sa te ajutam.

Birou

Lupeni 117B
Focsani, VN 620150

Program

L-V: 8am – 6pm
S-D: Inchis

Telefon

(235) 396-0987
Open chat
Buna!
Suntem aici pentru tine de
Luni pana Vineri orele 9:00 - 17:00